Новини RSS 2.0

Міжнародний семінар: Переваги використання раціонів з високим вмістом кукурудзяного силосу в годівлі корів в умовах України.

23 червня 2016 року відбувся міжнародний семінар на  тему: Переваги використання раціонів з високим вмістом кукурудзяного силосу в годівлі корів в умовах України організований компанією “Агро Форвард України”. Семінар присвячений тематиці яка є найактуальнішою на сьогоднішній день в Україні – використання високого вмісту кукурудзяного силосу в раціонах корів, досвід американських ферм який повинен бути запроваджений на території України. Основною ціллю семінару є обмін міжнародним досвідом та знаннями в годівлі високопродуктивних корів.

На семінар було запрошено власників, керівників та провідних технологів передових господарств з різних куточків України.

Під час семінару  Доктор Лоуренс Джонс - провідний американський фахівець з питань годівлі, представник компанії American Farm Products в рамках презентації  “Заготівля, зберігання та ферментація силосу” та презентації “Економіка інокулянтів на кукурудзяному силосі“ детально розповів слухачам про основні чинники які повинні враховувати господарства для отримання силосу високої якості та вплив інокулянту на процес ферментації, проаналізував помилки які допускаються при заготівлі силосу цим самим знижуючи його цінність, а в результаті і продуктивність корів, представив калькуляцію використання інокулянту SilagePro.

Представник компанії Morse Agronomic Дейл Морс виступив із презентацією “ Інокулянти та їх зберігання” та детально пояснив гостям семінару основні переваги використання інокулянту SilagePro – консервант ефективність якого полягає в унікальному складі препарату, а саме 4 штами бактерій, що продукують молочну кислоту, і чотири ферменти, які відібрані спеціально для перетравлення клітинних стінок рослин. Жодна продукція іншої марки не містить цих ферментів, більше того більшість інокулянтів не містять ферментів взагалі. Завдяки плідній співпраці компанії Агро Форвард України та компанії Morse Agronomics українські молочні господарства мають можливість використовувати інокулянт SilagePro (американського виробництва -American Farm Products) при цьому отримувати силос високої якості з мінімальними витратами на його заготівлю.

Кандидат с/г наук та провідний консультант з годівлі молочної худоби Геннадій Бондаренко поділився успішним досвідом українських молочних ферм які перейшли на силосний тип годівлі корів в Україні, а саме  господарства в Чернігівській, Чекркаській обл., та інші.

Організатор семінару компанія Агро Форвард України висловлює подяку всім учасникам семінару та сподівається, що знання отриманні слухачами на семінарі будуть застосовані ними з метою подальшого розвитку молочних господарств.

     IMG_6599       IMG_6673   IMG_6802        

    AGRO FORWARD UKRAINE LOGO